Meer resultaten voor publieke sauna

publieke sauna
sauna brugge - Sauna met kleurentherapie.
SMS 0478/94 59 16. Romantische privé sauna Woestinestraat 8 8340 Sijsele. Je eigen Bodyscan laten maken? Aqua Viva, woestinestraat 8. 0478/ 94 59 16. Tel: 0478/ 94 59 16. 2uur: 120 3 uur: 150. Kaas, salami en druiven. 2uur: 130 3uur: 160.
Sauna Wellness Hezemeer, vakantie!
Hand en voetverzorging. Hezemeer werd verkozen tot mooiste sauna en wellnesscentrum van België! In dit publieke saunacentrum, beleef je een exclusieve wellnessdag in een uniek kader en met alle modern comfort. De vier pijlers: sauna, natuur, beauty en horeca, brengen kwaliteit van het hoogste niveau. Meer informatie aanvragen
manege pony te koop
De grote Sauna enquête.
Voor een bezoek aan een publieke sauna wordt gemiddeld 60 euro per persoon voorzien, terwijl het budget per persoon in de privé-sauna rond de 81 euro ligt. Opvallend is dat 31-41 jarigen gemiddeld 10 euro meer budget vrijmaken voor een publieke sauna.
kinder speelautomaat
Publieke sauna beperkt Reizigersbeoordelingen Wu Wei TripAdvisor.
Publieke sauna beperkt. Beoordeeld op 18 maart 2015. Voor een publieke sauna zijn de gelegenheden toch eerder beperkt. De belevingsdouche was enkel een beleving van koud water. De hamam werkte ook niet zoals het hoort, de warmte blijft volledig boven hangen.
cando traprenovatie gamma
Sauna Aqua Azul.
trouwring
ASANTI.
Sauna Beauty Wellness. Ontdek hier onze promoties. Ontdek onze faciliteiten. Ontdek onze verzorgingen. Genoten van een rustige, relaxte avond in de sauna. Deed enorm deugd, we komen zeker terug. Altijd zalig relaxen. Ideaal om de batterijen weer op te laden!
flexofytol prijs
Zoek een sauna in je buurt.
Sauna Aqua Azul is in de eerste plaats een publieke sauna. 32.9 225 09 57. AQUA SAUNA PLEZIER. ESSEN Aqua Sauna Plezier: dé privé-sauna voor een ieder die kwaliteit én privacy belangrijk vindt. Dicht bij de Belgisch-Nederlandse grens, met gratis parkeren in een rustig gelegen straat.
sauna
Wellness Sauna Resort Molenhoeve Home.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief, en ontvang je happy birthday voucher deze voucher geeft recht op een Sauna Dagkaart. Geldig op één van de volgende 3 dagen: 1 dag voor je verjaardag, op je verjaardag of 1 dag erna.
Aquarein Jouw sauna wellness moment Vraag Antwoord Aquarein Jouw sauna wellness moment.
Is badkledij toegestaan? Neen, aquarein is een publieke sauna waar het dragen van badkledij niet is toegestaan, toch is er in onze sauna een minimum aan naakt. Zo hebben wij er bewust voor gekozen om rond ons binnenzwembad geen ligbedden te plaatsen, zo kan iedereen zich steeds even comfortabel voelen bij het in en uitstappen hiervan.
La Nostra Vita Sauna Wellness Beauty.
U kan lekker genieten in onze jacuzzi, kota sauna, buiten zwemmen in ons verwarmd zwembad of even opfrissen in ons koud dompelbad. Na een saunabeurt is er niks beter dan een verfrissende duik in ons verwarmd buitenzwembad met apart dompelbad.

Contacteer ons