Op zoek naar sauna in huis?

sauna in huis
infrarood sauna - Wilt u een infrarood cabine of sauna kopen?
Veel van onze klanten zijn tegelijkertijd patiënten van ons aangezien deze de aankoop van een infrarood sauna doen door aanhoudende klachten zoals rugpijn, psoriasis, reume of andere spier of gewrichtspijnen. Een infrarood cabine dat voldoet aan uw wensen en voorzien is van de juiste stralers kan deze pijnen serieus verhelpen!

Luxe privé sauna en badhuis. WE GAAN ER EVEN TUSSENUIT VAN 16/08/2015 TOT EN MET 24/08/2015. VANAF 25/08/2015 ZIJN JULLIE TERUG VAN HARTE WELKOM BIJ LYF! HEROPENING LUXE SAUNA EN BADHUIS. HET IS ZOVER. HET LUXE SAUNA EN BADHUIS GAAT TERUG OPEN.
sauna shop
Een sauna in huis.
Hou je van een strak interieur, dan kan een kunststof sauna een mooi alternatief zijn voor hout. Een kunststof sauna is kant en klaar en moet enkel op de juiste plaats en op de juiste manier in je huis geïstalleerd worden.
te koop tweedehands auto
Saunahouse.
Accessoires thermometer, kuip en lepelvoor sauna, geurextracten, verlichting. Buitensauna op maat. Houten bijgebouwen met wellness. Ovens / Regelapparatuur. Combi Sauna IR. Claire de Lune. Dukes Palace Hotel in Brugge. Grand Hotel Casselbergh in Brugge. Hotel Oud Huis de Peellaert te Brugge.
betonnen trap bekleden prijzen
Eigen sauna Verbouwkosten.
Het hebben van een sauna in of om het eigen huis is wat die wens drijft. Het leuke van de sauna zelf bouwen is dat je een sauna kunt ontwerpen die precies aan jouw wensen voldoet, die ingericht is zoals jij dat wil en lekker privé is.
fins huis bouwen
Een Finse sauna thuis plaatsen.
Kan jij ook zo genieten van een bezoekje aan de sauna? Haal er dan gewoon één in huis, zodat je in de sauna kan wanneer je maar wil! De voordelen zijn talrijk.: Je kan in de sauna gaan wanneer je maar wil, en je hoeft natuurlijk geen entreegeld te betalen.
sauna in huis
Herenhuis Gay Sauna t in Berchem met openingsuren Sauna's.'
Sauna uitsluidend gericht op het gay publiek. In 1998 is dit huis gekocht door Erwin. Hij zou hier iets prachtig maken voor de homo's. Voorheen was hier niets aanwezig: dit was een computerbedrijf. Na één jaar hard gewerkt te hebben met man en macht kon deze prachtige Gay sauna zijn deuren openen, dit was op 9 juli 1999.
Sauna thuis: mogelijkheden en informatie over plaatsing.
Wil je graag een eigen wellnessruimte in huis, dan mag een sauna of infraroodcabine niet ontbreken. Als je ervoor kiest om de sauna volledig op maat te laten maken, kan je voor de afwerking kiezen uit de mooiste hout en steensoorten.
Het Zenhuis: Schoonheid Relaxatie Wellness Sauna Stoombad Jacuzzi.
Welke voorbereidingen zijn nodig voor plaatsen van een sauna? Abisco.
Het eerste wat je je afvraagt, is waar je de sauna zal installeren. Soms gebeurt het dat mensen een ongebruikte ruimte in hun huis beschikbaar hebben. Die kunnen ze dan verbouwen tot een sauna. Natuurlijk heeft niet iedereen die luxe.

Contacteer ons